Sport'in Sportfestival

Sport’in is het jaarlijkse sportfestival georganiseerd door Spurd. Sportaanbieders in de gemeente Purmerend tonen door middel van demonstraties en activiteiten hoe leuk sporten is. De activiteiten zijn grotendeels gratis en vinden plaats op de verschillende sportaccommodaties.  Ook de sportbeurs bij winkelcentrum Makado wordt jaarlijks georganiseerd en goed bezocht.

Sport’in is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met het ruime sportaanbod in de gemeente Purmerend!

Maak een week lang gratis kennis met vele sporten in de gemeente Purmerend. Van aikido tot zumba en van waterpolo tot parkinson-boksen. Sportaanbieders in Purmerend verwelkomen je met veel enthousiasme om geheel vrijblijvend een proefles te volgen. Ontdek meerdere sporten!

Welke sport ga jij uitproberen tijdens het Sport'in Sportfestival?

Doe mee met balsporten, watersporten, teamsporten, ga eens helemaal los met kickboksen of kom tot rust met yoga, alles is mogelijk! Wil je meedoen? Check in onderstaande agenda’s (voor kinderen, jongeren en volwassenen) wel even of aanmelden gewenst is. Veel plezier!

Voorgaande edities

Aanmelden als sportaanbieder

Sport’in is een laagdrempelige en aantrekkelijke manier om inwoners van Beemster en Purmerend kennis te laten maken met sport. Ieder sportfestival kunnen sportaanbieders uit de gemeente Purmerend bij Spurd een stimuleringsbudget aanvragen voor het organiseren van activiteiten tijdens Sport’in. Afhankelijk van de activiteit gaat om een bijdrage van €150, €225 of €525. Door de gezamenlijke inzet van communicatiemiddelen zoals de website, social media en perscommunicatie zorgen we er met zijn allen voor dat Sport’in een zo breed mogelijk publiek trekt voor de activiteiten van de deelnemende sportaanbieders.

 

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen