You Fit

Beweeg je niet veel en wil je zelf bepalen op wat voor manier je gaat bewegen? Kom dan naar You Fit! Tijdens 12 gratis groepslessen probeer je verschillende sporten om te kijken welke sport bij jou past.

Deelname aan You Fit is gratis! You Fit is bedoeld voor jongeren van het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs die weinig bewegen en nog niet weten welke sport of beweegvorm ze leuk vinden. Voor meer informatie kijk hieronder.

Wanneer is er You Fit?

Inschrijven

Inschrijven kan hieronder. Vergeet niet om je telefoonnummer achter te laten! Dan laten we jou zo snel mogelijk weten wanneer je mee kunt doen. Inschrijven voor You Fit kan altijd! Zodra we weten wanneer we gaan starten, nemen wij contact met je op.

Wat doe ik daarna?

Na de 12 lessen kun je met korting gaan sporten bij Your Perfection of wij begeleiden je naar een andere sport die je leuk vindt.

Het JeugdSportFonds ondersteunt gezinnen waarbij de financiële middelen ontbreken om aan sport te doen. Als je aan de voorwaarden hiervoor voldoet kunnen wij je wellicht aanmelden bij het JeugdSportFonds!

Hoe ziet een les eruit?

 • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

  Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

 • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

  Jancor de Boer, directeur Spurd

 • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

  Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen

 • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."  

  Aram Bakr, Wijksportcoach Centrum & De Gors