SpurdFun

Elke schooldag na schooltijd zijn er onder de naam SpurdFun op verschillende plekken in Purmerend en Beemster gratis sport- en spelactiviteiten. Het doel van SpurdFun is kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier in beweging te brengen en houden en te laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen. 

SpurdFun heeft activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen:

SpurdFun voor kinderen 4 t/m 12 jaar

SpurdFun SPORTS 13+

SpurdFun voor jongeren 13+

Wanneer is er SpurdFun?

SpurdFun 4 t/m 12 jaar

Tijdens SpurdFun 4 t/m 12 jaar is er een afwisselend programma van sport- en spelactiviteiten. In samenwerking met verschillende sportverenigingen zijn er clinics om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Er zijn springkussens om de kinderen uit te dagen continu in beweging te blijven! Gediplomeerde medewerkers begeleiden de activiteiten van SpurdFun.

SpurdFun 13+ SPORTS

SpurdFun 13+ SPORTS is voor meiden en jongens vanaf 13 jaar. Tijdens de SPORTS lessen maken de deelnemers kennis met verschillende sporten en bijbehorende onderdelen. De deelnemers worden op een veilige manier uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. Ook (juist!) voor de beginnende sporters onder ons!

Wil jij binnen een gezellige groep op een leuke manier werken aan lenigheid, kracht én conditie? Kom dan naar SpurdFun 13+ SPORTS.

SpurdFun 13+ Voetbal

Krijg je nooit genoeg van voetballen? Kom dan naar SpurdFun 13+ Voetbal! Tijdens SpurdFun 13+ Voetbal kunnen jongeren vanaf 13 jaar gratis deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten. Afhankelijk van de locatie spelen zij zaalvoetbal of veldvoetbal.

 • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

  Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

 • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

  Jancor de Boer, directeur Spurd

 • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

  Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen

 • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."  

  Aram Bakr, Wijksportcoach Centrum & De Gors