Over Spurd

Spurd is van mening dat een actieve en gezonde leefstijl bijdraagt aan de vitaliteit en het geluk van mensen. Een samenleving waarin iedereen  door sport en bewegen meedoet motiveert en inspireert. Zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden en aanzetten tot een gezonde leefstijl, dat is waar Spurd zich voor inzet! We stimuleren een beweegvriendelijke omgeving. Dat zorgt voor een plezierige stad om in te wonen en te recreëren. 

Vacatures bij Spurd

Spurd is een open, creatieve, slagvaardige en innovatieve organisatie voor sport en sportieve recreatie in Purmerend/Beemster. We werken in vijf teams: “Zwembad (Leeghwaterbad)”, “Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl”, “Sportsupport”, “Techniek, Beheer en Onderhoud” en “Staf”.

Neem een kijkje bij onze vacatures.

Stage bij Spurd

Ben je op zoek naar een sportieve stage? Elke periode zijn er bij Spurd een beperkt aantal stageplekken beschikbaar. Neem contact op (info@spurd.nl of 0299 418 100) om de mogelijkheden voor een stageperiode te bespreken!

Waar is het kantoor van Spurd?

Inkoopvoorwaarden

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen