Vacatures bij Spurd

Spurd is een open, creatieve, slagvaardige en innovatieve organisatie voor sport en sportieve recreatie in Purmerend/Beemster. We werken in vijf teams: “Zwembad (Leeghwaterbad)”, “Sport, Bewegen en Gezonde Leefstijl”, “Sportsupport”, “Techniek, Beheer en Onderhoud” en “Staf”. Bekijk hieronder onze vacatures.

(Allround) Zweminstructeur (20-30 uur)

Als (gediplomeerd) zweminstructeur leer je kinderen (en volwassenen) op een verantwoorde en leuke manier de vaardigheden van het Zwem-ABC aan. Met jouw enthousiasme en drive geef je de zwemlessen met het doel dat iedereen de zwemlessen geweldig vindt en uitkijkt naar de volgende zwemles. Afhankelijk van jouw ervaring organiseer en geef je ook professionele bewegingsactiviteiten aan verschillende doelgroepen en houd je toezicht tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen.

Zweminstructeur (in opleiding)

Heb jij de ambitie om zweminstructeur te worden? Volg jij al een opleiding tot zweminstructeur (Zwem-ABC) en wil je praktijkervaring opdoen of ben je je juist aan het oriënteren om een opleiding tot zweminstructeur te gaan volgen? Wij gaan graag met je in gesprek! Wij willen je namelijk de unieke kans bieden om bij Het Leeghwaterbad praktijkervaring op te komen doen of dat wij je gaan opleiden tot (gediplomeerd) zweminstructeur! Heb je hier interesse in? Lees dan vooral verder!

Lifeguard (oproepmedewerker)

Als Lifeguard in het Leeghwaterbad zorg jij er samen met je collega’s voor dat de bezoekers een fantastische dag hebben. Jij houdt voornamelijk toezicht bij het recreatief zwemmen. Je ontvangt bezoekers met een glimlach en bent in de zwemzaal het aanspreekpunt. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel draag jij zorg voor de veiligheid in onze zwemzalen. Je signaleert tijdig risicovolle situaties en anticipeert hierop zodat incidenten kunnen worden voorkomen.

Facilitair Medewerker (12-24 uur)

Als Facilitair Medewerker draag jij zorg voor een schone en hygiënische (zwem)accommodatie. Denk hierbij aan het verrichten van (intensieve) schoonmaakwerkzaamheden ten behoeve van de zwemzalen, de hal, de toiletten en kleedkamers. Hiermee draag je bij aan een aangenaam en veilig verblijf voor onze bezoekers.

Medewerker Frontoffice (24 uur)

Jij bent het eerste gezicht voor onze bezoekers zodra ze onze mooie zwembadaccommodatie binnenwandelen. Jij zorgt voor een warm welkom en helpt onze bezoekers op weg. Dit kan zijn door de bezoeker te informeren over bijvoorbeeld onze activiteiten binnen het Leeghwaterbad, over reserveringen en betalingen dan wel de weg te wijzen in onze accommodaties.

Medewerker Frontoffice (oproepmedewerker)

Jij bent het eerste gezicht voor onze bezoekers zodra ze onze mooie zwembadaccommodatie binnenwandelen. Jij zorgt voor een warm welkom en helpt onze bezoekers op weg. Dit kan zijn door de bezoeker te informeren over bijvoorbeeld onze activiteiten binnen het Leeghwaterbad, over reserveringen en betalingen dan wel de weg te wijzen in onze accommodaties.

Specialist Buitensportaccommodaties (38 uur)

Als Specialist Buitensportaccommodaties heb jij ervaring met én expertise van het -dagelijks- beheer en onderhoud van onze buitensportaccommodaties, sportvelden, gras-en kunstgrasvelden en de omgeving hiervan zoals hekwerken, ballenvangers en beregening. Ook maaien van diverse grasstroken en het onderhoud van beplanting en bomen inclusief snoeien vormen een onderdeel van jouw takenpakket. Aan jou de taak om onze sportaccommodaties, velden en de omgeving er tip-top uit te laten zien zodat de bezoekers kunnen sporten en bewegen op kwalitatief goed onderhouden velden en wij tevreden sportverenigingen hebben.

Werken tijdens de PurVak

Elke schoolvakantie organiseren wij PurVak. Tijdens de PurVak kunnen we jouw hulp en enthousiasme goed gebruiken. Wil jij tijdens de PurVak meewerken en/of helpen bij de organisatie van alle sportactiviteiten? Schrijf je dan nu in via de knop.

Stage bij Spurd

Ben jij een student en lijkt het je leuk om jouw stage(s) bij Spurd af te ronden? Reageer dan via de button en meld je aan!

Open sollicitaties welkom!

Als je bij ons wil werken kun je altijd een open sollicitatie sturen! Belangrijk is hierbij je motivatie waarom je juist bij Spurd aan de slag wil gaan. De e-mail of brief met jouw motivatie heeft een bijlage met jouw cv met opleiding(en) en werkervaring.

Spurd bewaart je e-mail (of brief) met open sollicitatie maximaal vier weken na ontvangst. Als er een vacature ontstaat, dan bekijken wij eerst bewaarde open sollicitaties. Na vier weken verwijderen we bestanden en vernietigen we brieven met open sollicitaties.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen