Zomeractiviteiten

Acht donderdagmiddagen kunt u meedoen aan gratis sportieve Zomeractiviteiten. Vanaf 13 juli tot en met de eerste week van augustus organiseren wij van 13.00-15.00 uur activiteiten bij Sportpark de Munnik op de baan van NEA Volharding. De overige donderdagen vanaugustus bent u van harte welkom op de velden van FC Purmerend!

De Zomeractiviteiten: Wekelijks een programma met wisselende sportieve activiteiten! Gratis. Deze zomer aandacht voor een breed scala aan gezellige en gezamenlijke activiteiten en voor elk wat wils. Van o.a. walking voetbal, dynamic tennis en softbal tot diverse spelvormen, balans- en krachtoefeningen en bewegen op muziek. De begeleid(st)ers van Spurd zorgen er voor dat iedereen op eigen niveau kan meedoen.

Wanneer zijn de Zomeractiviteiten?

Algemene informatie

Ruim zittende kleding en sportschoenen zijn handig voor sportief bewegen, neem -zeker bij warm weer - een flesje water mee. Vrije inloop is vanaf 12.45 uur.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen