Zomeractiviteiten

Acht donderdagmiddagen kunt u meedoen aan gratis sportieve Zomeractiviteiten. In de maand juli staan we op de velden van FC Purmerend en in augustus bent u van harte welkom op de atletiekbaan van NEA Volharding!

Het programmaonderdeel bestaat elke week uit verschillende sportieve activiteiten, onder meer bewegen op muziek met aerobics, loopspelen, walking voetbal, circusspelen, racketsporten als tennis en balspelen als handbal en softbal. De begeleid(st)ers van Spurd zorgen er voor dat iedereen op eigen niveau kan meedoen.

Wanneer zijn de Zomeractiviteiten?

Algemene informatie

Ruim zittende kleding en sportschoenen zijn handig voor sportief bewegen, neem -zeker bij warm weer - een flesje water mee. Vrije inloop is vanaf 12.45 uur.

 • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

  Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

 • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

  Jancor de Boer, directeur Spurd

 • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

  Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen

 • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."  

  Aram Bakr, Wijksportcoach Centrum & De Gors