SpurdFun

Elke schooldag na schooltijd zijn er onder de naam SpurdFun op verschillende plekken in Purmerend en Beemster gratis sport- en spelactiviteiten. Het doel van SpurdFun is kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier in beweging te brengen en houden en te laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen. 

SpurdFun Peuter

Kom lekker springen, fietsen, klimmen en klauteren tijdens SpurdFun voor peuters van 2 t/m 4 jaar!

SpurdFun

Zin in een afwisselend programma van sport- en spelactiviteiten en tussen de 4 t/m 12 jaar? Kom naar SpurdFun!

SpurdFun 13+

Ben jij ouder dan 13 en krijg je nooit genoeg van voetballen? Kom dan naar SpurdFun 13+ Voetbal!

Wanneer is er SpurdFun?

SpurdFun 2 t/m 4 jaar

Tijdens SpurdFun 2 t/m 4 jaar bieden wij een afwisselend programma van activiteiten aan specifiek gericht op de ontwikkeling die hoort bij deze leeftijd. De activiteiten worden begeleid door onze gediplomeerde medewerkers. De activiteit is gratis. Op deze manier kan er op een laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met de verschillende bewegingsvormen!

SpurdFun 4 t/m 12 jaar

Tijdens SpurdFun 4 t/m 12 jaar is er een afwisselend programma van sport- en spelactiviteiten. In samenwerking met verschillende sportverenigingen zijn er clinics om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Er zijn springkussens om de kinderen uit te dagen continu in beweging te blijven! Gediplomeerde medewerkers begeleiden de activiteiten van SpurdFun.

SpurdFun 13+ Voetbal

Krijg je nooit genoeg van voetballen? Kom dan naar SpurdFun 13+ Voetbal! Tijdens SpurdFun 13+ Voetbal kunnen jongeren vanaf 13 jaar gratis deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten. Afhankelijk van de locatie spelen zij zaalvoetbal of veldvoetbal.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen