SpurdFun

Update 15 oktober 2020: SpurdFun gaat coronaproof door!

Elke schooldag organiseren wij onder de noemer SpurdFun op verschillende plekken in Purmerend en Beemster sport- en spelactiviteiten na schooltijd. Het doel van SpurdFun is om kinderen op een laagdrempelige manier in beweging te brengen en te laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen. Er zijn activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en voor jongeren van 13 jaar en ouder. De activiteiten zijn gratis toegankelijk, wel moet er worden aangemeld. 

Tussen oktober en april vinden alle activiteiten binnen plaats. In de periode van mei tot en met september vinden deze dagelijkse activiteiten voornamelijk buiten plaats. We stellen een programma vast waarbij we wekelijks op hetzelfde tijdstip vastgestelde locaties bezoeken.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar
De activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar variëren van springen op een springkussen tot touw zwaaien en van voetbal tot steen-papier-schaar-estafette. Aanmelden voor de activiteit is verplicht.

Jongeren van 13 jaar en ouder
Voor jongeren van 13 jaar en ouder zijn er wekelijks twee activiteiten in de avond. Een Girls Only met wisselende activiteiten, variërend van bootcamp tot dans en van boksten tot trefbal. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar info@spurd.nl. En een voetbalactiviteit. Er wordt gespeeld in teams van 3 of 4 zonder keepers. Je kunt individueel komen en aansluiten bij een team of samen komen met vrienden om het tegen andere teams op te nemen. Aanmelden voor de activiteit is verplicht.

Binnen-programma:

Locaties

 

Corona-maatregelen

Wij volgen de landelijke richtlijnen van het sportprotocol van NOC*NSF.

  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten en houd 1,5 meter afstand.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden.
  • Jongeren van 13 t/m 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan.

 

Voor SpurdFun betekent dit het volgende:

  • Ouders/verzorgers zijn helaas niet welkom.
  • Werknemers van een bezoekende kinderopvang zijn geen toeschouwer, maar begeleiding en worden toegestaan.
  • Je moet je voor de activiteit aanmelden, dit kan hier.
  • Wij verzoeken bezoekers (uitgezonderd kinderen t/m 12 jaar) van de binnensportaccommodaties om een mondkapje te dragen in de lobby, gangen en kleedkamers.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

 

Neem voor nadere informatie contact op via e-mail of bel maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur (0299) 418 100.