Evenementen voor senioren

Spurd houdt inwoners van Purmerend en Beemster via meerdere evenementen in beweging. Voor wie wil blijven bewegen is er genoeg te beleven! Jaarlijks vinden verschillende evenementen plaats voor 60-plussers.

Van buitensportactiviteiten in de zomermaanden tot voorlichting over voeding en gezonde leefstijl. Spurd organiseert daarnaast jaarlijks verschillende fiets- en wandelevenementen. Bekijk op deze pagina welke evenementen binnenkort op de planning staan.

Evenementen

FietsEvent

Veiliger fietsen tot je 100ste. Daar draait het jaarlijkse FietsEvent in mei om. Een actief, informatief en gezellig event.

Fit en Voeding

Gratis informatiebijeenkomst met een presentatie en workshop over gezonde voeding én voldoende bewegen.

ZomerActiviteiten

Sportieve activiteiten tijdens de zomermaanden die passen bij de mogelijkheden van de deelnemers.

Winterwandeling

De gezelligste wandeling van het jaar voor 60+ers. Wandel rond de kerstdagen 2,5, 6 of 11 km door Purmerend, met koek en zopie.

Wanneer organiseert Spurd evenementen?

Andere seniorenactiviteiten

Naast evenementen organiseert Spurd veel beweegactiviteiten voor 60-plussers. Wie graag blijft bewegen of wandelt kan terecht bij meerdere sport-, fiets- en wandelgroepen. Op de pagina Senioren is al het aanbod te vinden.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen