Kansrijke Start

Wist je dat als baby’s een groentesmaak 10x proeven, ze het later ook lekker vinden? En dat peuters die veel bewegen, later bij gym beter mee kunnen komen? Omdat het aanleren van gezond eten en bewegen niet altijd makkelijk is, willen wij ouders en professionals daarbij helpen.

Baby Groente Tas

Alle ouders van een eerste kind in Purmerend ontvangen 8x gratis de Baby Groente Tas. Aanmelden kan al vanaf de zwangerschap! Klik op de button voor meer informatie.

Webinars

De overgang van fles naar vast voedsel en de peuterpubertijd, zijn lastige periodes als het gaat om de eet-opvoeding. Wil jij als ouder of professional meer handvatten op hoe je dit aanpakt? Volg dan één van onze webinars! (clickable maken naar inschrijfpagina, aparte pagina)

Hoe wordt mijn kind een makkelijke eter 0-4 jaar

Gezonde kinder- en peuteropvang

Wij ondersteunen alle kinder- en peuteropvang in Purmerend bij het ontwikkelen en implementeren van gezond voedingsbeleid en bewegen op de opvang. Als je hier bij geholpen wilt worden kun je contact opnemen via onderstaande knop.

Gezonde Leefstijl

Benieuwd wat we nog meer aan gezonde leefstijl doen? Neem een kijkje op deze pagina.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen