Gezonde & duurzame voedselomgeving

Wij inspireren de horeca en andere voedselaanbieders in Purmerend tot een gezondere en duurzamere menukaart. Dit levert winst op voor ondernemers én de wereld! Meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen, neem contact op.

Greendish

Wanneer onze horeca gezonde en duurzame gerechten op de menukaart zet, gaan wij dat normaal vinden en gaan we er vanzelf meer van eten. Daarom ondersteunen wij horeca bij het aanbieden van gezonde en duurzame gerechten op de menukaart. Ben jij horecaondernemer en heb je hier vragen over?

Borstvoedingsvriendelijke gemeente

Purmerend is een borstvoedingsvriendelijke gemeente. Dat betekent dat je op openbare plekken welkom bent om borstvoeding te geven. Wil je weten welke plekken dit zijn en/of je aanmelden als borstvoedingsvriendelijke locatie? Klik dan op de knop.

Gezonde Leefstijl

Benieuwd wat we nog meer aan gezonde leefstijl doen? Neem een kijkje op deze pagina.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen