MarktstadWalk

Het leukste wandelevenement van Purmerend, de MarktstadWalk, is dit jaar zaterdag 7 september. Voor de geoefende wandelaar zijn er mooie routes van 15 en 25 kilometer. Speciaal voor gezinnen is er de FamilyWalk van 6 kilometer. Loopt u met een rollator? Doe dan mee aan de RollatorLoop!

Alle wandelingen starten en finishen op de gezellige Koemarkt. De wandelroutes bieden uitdaging voor beginnende en geoefende wandelaars.

De FamilyWalk

De FamilyWalk is een wandeling van ongeveer 6 kilometer speciaal uitgezet voor families. Onderweg loop je door de groene omgeving van het centrum van Purmerend en Zuidoostbeemster en is er voldoende ruimte om even lekker bij te komen.

15 of 25 kilometer

Wandel de route van 15 of 25 kilometer. Deelnemers genieten tijdens deze routes van het landschap van Beemster en omliggende dorpen. Neem onderweg een drankje bij 1 van de leuke theetuinen.

RollatorLoop

De RollatorLoop is een gezellige, ongedwongen wandeling voor mensen die met rollator een wandeling van 2,5 tot 3 kilometer kunnen maken. De deelnemers lopen zelfstandig of in groepsverband onder directe leiding van een instructeur.

Inschrijven

Inschrijven voor de RollatorLoop? Dat kan op de dag zelf.
U kunt met pin of contant betalen.

Inschrijven

De MarktstadWalk, zaterdag 7 september 2024, is onderdeel van de Purmerendse Nazomerfeestweek. Inschrijven voor een van de wandelingen is mogelijk vanaf 1 april.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen