Volwassenen

Bewegen is goed, meer bewegen is beter. Doe minstens 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning, verspreid over diverse dagen. Langer, vaker en/ of intensiever bewegen geeft extra gezondheidsvoordeel. Doe minstens tweemaal per week spier- en botversterkende activiteiten gecombineerd met balansoefeningen.

Wij bieden diverse activiteiten aan waar volwassenen aan kunnen deelnemen. Bekijk onderstaand het overzicht van al onze activiteiten voor volwassenen.

Eerstvolgende activiteiten voor volwassenen

Volwassenen

 • Purmerend PRIDE vraagt extra aandacht voor de positie van LHBTIQ+’ers in de gemeente, een veilig sportklimaat voor iedereen!

  LHBTIQ | Purmerend Pride

 • Life Goals richt zich op mensen met meervoudige problematiek. Met de activiteiten van Life Goals willen wij deze mensen die al langere tijd geen toegang hebben tot sporten weer in beweging krijgen. Voor hen kan sporten/bewegen en elkaar ontmoeten in een veilig sportklimaat het vonkje zijn om weer in beweging te komen!

  Life Goals

 • Sport en bewegen zijn voor iedereen van grote waarde. Dat is de overtuiging van Life Goals. Zeker voor mensen die, door omstandigheden of ziekte, in een sociaal kwetsbare positie zijn gekomen. Werk aan kracht en conditie in de lessen bootcamp. Op de velden van atletiekvereniging Nea doen de deelnemers oefeningen voor het hele lijf. Samen met de sportcoach werken deelnemers aan doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en discipline.

  Life Goals Bootcamp

 • Sport en bewegen zijn voor iedereen van grote waarde. Dat is de overtuiging van Life Goals. Zeker voor mensen die, door omstandigheden of ziekte, in een sociaal kwetsbare positie zijn gekomen. Voor fanatieke sporters is er kickboksen in sportschool YourPerfection. Structuur, kracht en discipline worden allemaal getraind tijdens deze lessen!

  Life Goals Kickboksen

 • Sport en bewegen zijn voor iedereen van grote waarde. Dat is de overtuiging van Life Goals. Zeker voor mensen die, door omstandigheden of ziekte, in een sociaal kwetsbare positie zijn gekomen. Maak in de lessen SPORTS kennis met verschillende sporten. De deelnemers worden op een veilige manier uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen. Ook (juist!) voor de beginnende sporters onder ons!

  Life Goals SPORTS

 • Sport en bewegen zijn voor iedereen van grote waarde. Dat is de overtuiging van Life Goals. Zeker voor mensen die, door omstandigheden of ziekte, in een sociaal kwetsbare positie zijn gekomen. Liefhebber van voetbal? Kom naar de velden van v.v. De Wherevogels om de basisprincipes van voetbal te trainen. Winnen, verliezen, samenwerken en elkaar helpen zijn belangrijke onderdelen die in de lessen aan bod komen.

  Life Goals Voetbal

 • Sport'in is het jaarlijkse sportfestival voor sportverenigingen in Purmerend en Beemster! Tijdens Sport'in krijgen sportaanbieders de kans hun sportaanbod te promoten en krijgen Purmerenders van alle leeftijden de kans kennis te maken met verschillende sportaanbieders!

  Sport’in

 • In iedere wijk in Purmerend en in Beemster is er een aanspreekpunt op het gebied van sport en bewegen. Heb je een vraag en/of een idee op het gebied van sport en bewegen? Neem dan contact op met de wijksportcoach uit jouw wijk.

  Wijksportcoaches

Activiteiten voor volwassenen

Doelgroepen

 • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

  Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

 • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

  Jancor de Boer, directeur Spurd

 • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

  Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen