You Fit

Werken aan meer zelfvertrouwen door lekker te sporten? Dat kan bij You Fit!
Doe iedere week gratis mee aan de lessen.

Op een sportieve manier werken aan kracht, weerbaarheid en meer zelfvertrouwen? Ontdek samen met leeftijdsgenoten waar je krachten liggen, wat je leuk vindt op sportief gebied en leer hoe je voor jezelf kunt opkomen.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en heb je op dinsdagmiddag een uurtje over? Kom dan naar You Fit. We gaan aan de slag door lekker te bewegen en maken kennis met verschillende sporten. Belangrijkste is dat je weer lekker in je vel zit en zelfvertrouwen ontwikkelt!

Maatschappelijk sportcoach Kevin:

“Een positief groepsgevoel, het opdoen van leuke contacten en het bieden van een veilige beweegomgeving staan bij You Fit voorop.”

Gratis deelname

Deelname aan You Fit is gratis. Om je doel te bereiken vragen we wel enthousiasme en inzet.

Wekelijks begeleid aanbod

You Fit is iedere dinsdag en wordt begeleid door een maatschappelijk sportcoach van Spurd. Samen met de groep maakt de You Fitcoach een beweegprogramma op maat. Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om mee te beslissen welke sporten aan bod komen.

Check de agenda voor actuele lestijden en locatie.

Wanneer is er You Fit?

Meedoen? Schrijf je in!

Inschrijven kan via de button hieronder. Vergeet niet om je telefoonnummer of e-mailadres achter te laten! Dan laten we jou zo snel mogelijk weten wanneer je mee kunt doen. Inschrijven voor You Fit kan altijd! Iedere schoolweek (niet tijdens de vakanties) vindt er een groepsles plaats. Check de agenda voor actuele tijden en locatie. Instromen kan het hele schooljaar door.

Wat doe ik daarna?

Heb je jouw sport gevonden dan helpen we je hierbij graag verder. Goed om te weten is dat het JeugdFonds Sport & Cultuur gezinnen ondersteunt waarbij de financiële middelen ontbreken om aan sport te doen. Neem contact op met Spurd om je te laten doorverbinden met een intermediair van het JeugdFonds Sport & Cultuur. Deze intermediair weet aan welke voorwaarden je moet voldoen om in aanmerking te komen voor het fonds en doet de aanmelding.

Hoe ziet een les eruit?

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen