Train je Fit na kanker

Spurd en inloophuis Wij allemaal verzorgen op donderdag en vrijdag Train je Fit na kanker. Een beweegprogramma voor iedereen na afloop van een medische behandeling tegen kanker.

In beweging blijven na afronding van een behandeling tegen kanker? Elke donderdagavond en vrijdagmiddag verzorgt Spurd samen met inloophuis Wij allemaal “Train je Fit na kanker”. Het programma is bedoeld voor iedereen die na afloop van een medische behandeling via een revalidatieprogramma wil bewegen met gelijkgestemden. Deelnemers komen op een ontspannen manier in beweging, vinden herkenning bij elkaar en merken dat zij er niet alleen voor staan. De gerichte training maakt deelnemers fit (ter).

Neem zelf een flesje water en een handdoek mee en draag makkelijk zittende kleding, bij voorkeur sportkleding.

Wanneer is "Train je Fit na kanker"?

Doe mee!

Meedoen aan Train je Fit na kanker? Kom naar inloophuis Wij allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, 1442 BZ Purmerend. Kosten € 5,00 per les. Bekijk de agenda hierboven voor de actuele dagen en tijden.

Meer informatie over Train je Fit na kanker? Mail info@wij-allemaal.nl of info@spurd.nl. Bellen kan ook van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 16.30 uur met 0299 418100.

Of meld u direct aan!

Bewegen in het water

Liever bewegen in water? In het Spurd-Leeghwaterbad bieden wij ook de lessen “Herstel na kanker” aan.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen