Spurd Diabetes Challenge

Kom in beweging met de Spurd Diabetes Challenge. Wandel 20 weken onder begeleiding van een sportcoach van Spurd en een diabetesverpleegkundige. Werk samen met Spurd in een gezellige setting aan uw gezondheid en ervaar een fitter gevoel.

De Spurd Diabetes Challenge is bedoeld voor mensen die met plezier in beweging willen komen. Met een groep gelijkgestemden werkt u in 20 weken naar een wandelafstand tot 5 km. De sportcoach neemt u tijdens de wandelingen mee langs verschillende delen van Purmerend. Start en finish zijn altijd bij het Spurd Leeghwaterbad.

Wandelen is goed voor uw gezondheid, geeft u een fitter gevoel en heeft mogelijk een positieve invloed op (eventueel) medicatiegebruik bij Diabetes.

Spurd organiseert deze wandelingen in het kader van de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation.

Meer informatie
Meer informatie over de wandelroutes of kijken of deze activiteit bij u past? Wij organiseren op 25 april van 13.00 uur tot 14.00 uur een informatiebijeenkomst in het Leeghwaterbad. Iedereen ontvangt bij binnenkomst een gratis kopje koffie of thee.


Wanneer is de Spurd Diabetes Challenge

Aanmelden

Deelname is speciaal geschikt voor:
- Personen die willen starten met wandelen,
- Personen met (een verhoogd risico op) diabetes en/of,
- Personen die te maken hebben met overgewicht of obesitas.

Meewandelen tijdens de Spurd Diabetes Challenge?
De eerste wandeling start op 2 mei. Aanmelden is noodzakelijk. Meld u aan via de aanmeldknop of bel 0299 - 418 100.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen