Rollatorloop

Vanwege de warmte zaterdag maakt Spurd samen met deelnemers een aangepaste route en nu lopen begeleiders van Spurd mee.

De rollatorloop is een gezellige wandeling voor mensen die buitenshuis met rollator functioneren en zelfstandig of met begeleiding een wandeling kunnen maken van 1,5 tot 3 kilometer.

De rollatorloop wordt georganiseerd rondom grotere (wandel) evenementen zoals b.v. de Marktstadwalk en de Winterwandeling. In een gezellige, ongedwongen sfeer lopen de deelnemers de aangegeven route zelfstandig of in groepsverband onder directe leiding van een instructeur. Dat is mede afhankelijk van het aantal deelnemers. Onderweg zijn een aantal stopplekken waar men door deelname aan een kleine activiteit een stempel verdient. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Bij de finish wacht een welverdiende medaille of een goodiebag.

Wanneer is de Rollatorloop?

Algemene informatie

De Rollatorloop is onderdeel van de MarkstadWalk. Meer informatie over de MarkstadWalk is te vinden via onderstaande knop.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen