Maandelijkse themawandelingen

Elke derde donderdag van de maand start in een andere wijk van Purmerend een themawandeling.

60+ ers die het gezellig vinden om andere te leren kennen en Purmerend beter willen leren kennen zijn van harte welkom bij de maandelijkse themawandelingen. Er wordt een route gelopen van ongeveer 5 kilometer. Onderweg wordt met klein spelmateriaal vorm en inhoud gegeven aan een kleine activiteit die past bij het thema van de betreffende wandeling in die maand. Denk hierbij aan “balanceren op de helft” (balansoefeningen) of “dansend het nieuwe jaar in” (bewegen op muziek).

Wanneer zijn de Maandelijkse themawandelingen?

Algemene informatie

Deelnemers hoeven zelf alleen te zorgen voor een flesje water, de instructeur verzorgt het materiaal. Het wandeltempo bedraagt ongeveer 5 kilometer per uur. De gehele activiteit duurt ongeveer 1,5 uur.

Kunt u zelfstandig bewegen en heeft u zin om samen met anderen Purmerend te ontdekken? Geef u op en wandel mee. De kosten bedragen € 2,50 per keer. Aanmelden is mogelijk via onderstaande button te mailen. Vermeldt in de mail uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen