Lekker in je life

Lukt het jouw kind soms even niet om gezond te leven? Zit jouw kind bijvoorbeeld te veel op de bank of wil je gezonder eten met je kinderen, maar je weet niet precies hoe? Dan kunnen wij je misschien helpen.

Dit bieden wij aan

Een coach/begeleider gaat eerst met jullie (ouder en kind) in gesprek, over wat jullie willen bereiken. Wil je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke sport, of wil je samen gezond leren koken?

Daarna volgen een aantal bijeenkomsten waarin kind en ouder samen begeleid worden om hun doel te bereiken. Deze bijeenkomsten zijn individueel, zonder andere ouders of kinderen, en kunnen thuis plaatsvinden of bijvoorbeeld in een wijkcentrum in de buurt. Het aantal bijeenkomsten staat niet vooraf vast, we kijken waar jullie behoefte aan hebben.

Een wijksportcoach van Spurd, kan samen met jullie op zoek gaan naar een leuke sport.

Hoe werkt het?

Wij kunnen ouders met kinderen van 0 tot 18 jaar op weg helpen. Deze hulp kost niets. Als je je hieronder inschrijft, dan nemen we contact met je op. Duurt het te lang voordat je reactie krijgt? Bel dan even met Spurd!

Voor meer informatie over het programma kun je een mail sturen naar Floor Volker.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen