accommodaties

Spurd is verantwoordelijk voor de verhuur en het onderhoud van de binnen- en buitensportaccommodaties in Purmerend. In Beemster is Spurd verantwoordelijk voor het onderhoud van de velden op de buitensportaccommodaties.

Onze accommodaties

In de gymzalen vindt u materialen die u zelf vaak niet heeft. Denk aan baskets, turnmatten, minitrampoline, klimrek, korfbalpalen, ringen en touwen. Deze spullen kunt u zonder extra kosten gebruiken. Leg een parcours aan en ga met uw vrienden en buurtgenoten de sportieve uitdaging aan.

De sport- en gymzalen zijn 7 dagen per week te gebruiken voor sport of sportieve activiteiten. Heeft u interesse in het huren van een accommodaties van Spurd? Neem dan contact met ons op via info@spurd.nl of bel maandag tot vrijdag tussen 8.30 en 15.30 uur naar 0299-418100.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen