ZomerActiviteiten

Kom kennismaken met andere 65+ers door diverse laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten in eigen wijk. Tijdens de zomermaanden kunt u acht donderdagmiddagen meedoen aan gratis sportieve ZomerActiviteiten.

De ZomerActiviteiten

Wekelijks een programma met wisselende sportieve activiteiten! Gratis. Deze zomer aandacht voor een breed scala aan gezellige en gezamenlijke activiteiten en voor elk wat wils. Van o.a. Wandelen, boogschieten, tennis, atletiek (werponderdelen), Qi Gong, softbal, volleybal, Brein Fit, jeu de Boules, Walking hockey, Fit op muziek korfbal, frisbee en verschillende spelvormen. De begeleid(st)ers van Spurd zorgen er voor dat iedereen op eigen niveau kan meedoen.

Wanneer zijn de ZomerActiviteiten?

Meer informatie

Ruim zittende kleding en sportschoenen zijn handig voor sportief bewegen, neem -zeker bij warm weer – een flesje water mee. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie? Lees verder in het nieuwsbericht.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen