SportClub Extra

Wij willen dat iedereen met veel plezier een leven lang beweegt. Helaas is dit is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. SportClub Extra is bedoeld voor kinderen die op de een of andere manier moeite hebben om mee te komen met de gymlessen. Dat kan zijn doordat de motorische ontwikkeling achter loopt, er sprake is van overgewicht of een sociaal-/emotionele reden.

Door deelname aan SportClub Extra lukt het kinderen beter mee te komen met de gymlessen, ervaren zij meer plezier bij het buitenspelen en op het schoolplein en kunnen zij makkelijker aansluiten bij een sportvereniging. Het groeien van het zelfvertrouwen en lekkerder in je vel zitten gaan hiermee gepaard. De lessen van SportClub Extra worden gegeven in een bekende en veilige omgeving, door een ervaren vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Wanneer is Sportclub Extra?

Sporten bij SportClub Extra betekent:

• Sporten op jouw eigen niveau
• Vriendjes maken in de les
• Bewegen met plezier

Nadere informatie en aanmelden

Meedoen aan SportClub Extra kost € 2,20 per les. Deze les wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Purmerend.

Meer informatie of aanmelden is mogelijk door ons te e-mailen. Klik op de onderstaande knop om ons direct te e-mailen!

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen