KoningsSportdag

De Koningssportdag is uitgegroeid tot een van de grotere jaarlijkse evenementen in Purmerend/Beemster met inmiddels meer dan zesduizend kinderen!

Tijdens de Koningssportdag is er topdrukte in het Leeghwaterpark, op het terrein van vpv Purmersteijn, in sporthal De Beuk en in Esports Campus H20. Meer dan zesduizend kinderen van de basisscholen in Purmerend en Beemster komen die dag voor de sportieve activiteiten en om te spelen naar de Koningssportdag. Spurd heeft een samenwerking met kinderboerderij De Ridder, speeltuin De Speelkraam en H20 Esports Campus.

Medewerk(st)ers en vrijwilligers van ons, speeltuin De Speelkraam, kinderboerderij De Ridder en H20 Esports Campus en meer dan honderd stagiairs van het Horizon College Sport en Bewegen, het Regio College Pedagogische Werk, de sportklassen van de PSG en studenten van de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) begeleiden de kinderen bij de diverse (sportieve) activiteiten. Vanzelfsprekend is het Rode Kruis aanwezig en hebben onze medewerkers een EHBO-diploma.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen