Brein Fit Inloop

Brein Fit inloop biedt inwoners van 60 jaar en ouder uit de gemeente Purmerend wekelijks de kans om te werken aan mentale fitheid. Mensen met geheugenproblemen zoals vergeetachtigheid of beginnende dementie en hun mantelzorgers kunnen terecht bij de inloop voor informatie en advies. Er is ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan, elkaar te ontmoeten, een praatje te maken en/of in beweging te komen.

De inloop is voor en door ouderen die samen aan diverse activiteiten kunnen deelnemen.

Brein Fit inloop is er wekelijks voor zelfstandig wonende zestigplussers die met spel en beweging actief invloed willen uitoefenen op hun geheugen. Samen met professionals van Zorgcirkel stimuleren we bezoekers tot deelname aan diverse (beweeg)activiteiten, zoals cognitieve fitness. Door dit in een groep gelijkgestemden te oefenen is er ruimte voor herkenning en plezier!

Toegang is gratis.
Informatie over actuele tijden en locatie in onderstaande agenda.

Wanneer is Brein Fit Inloop?

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen