Publicatiedatum: 7 maart 2023

Hoe wordt mijn kind een makkelijke eter?

Wij organiseren opnieuw twee praktische webinars over eten met kleine kinderen, de do’s en de don’ts! Er is tijdens de webinar voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het webinar is gratis toegankelijk voor alle ouders ook van buiten Purmerend. Hoe wordt mijn kind een makkelijke eter? Dat begint in de baby en peutertijd! Deze keer geven wij een apart webinar op woensdag 29 maart voor ouders van baby's en dreumesen van 0 tot 2 jaar en op 5 april voor ouders van peuters van 2 tot 4 jaar! Als u zich inschrijft, ontvangt u op de dag zelf de link naar het webinar in uw mailbox. Heel graag tot dan!

Dr. Victoire de Wild (www.groenteenmeer.nl) heeft jarenlang ervaring met het coachen van ouders bij het leren eten van baby's en peuters. Zij geeft in dit webinar de eerste 20 minuten informatie, tips en tricks en daarna kunt u vragen stellen. Dit webinar wordt u gratis aangeboden door Spurd/gemeente Purmerend en is toegankelijk voor iedereen in Zaanstreek-Waterland.

Inschrijven kan via onderstaande button!

 • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

  Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

 • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

  Jancor de Boer, directeur Spurd

 • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

  Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen

 • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."  

  Aram Bakr, Wijksportcoach Centrum & De Gors