Baby Groente Tas

Als kersverse ouders wil je het beste voor je pasgeboren baby. Na een paar maanden is je baby toe aan de eerste hapjes groente. Dan komt de vraag: geven we potjes of vers? En wat als de baby het niet lust? De Baby Groente Tas helpt ouders hierbij. De tas maakt het makkelijk om vers te koken voor je baby. Eén keer koken is zeven dagen smullen.

Ouders van een eerste baby ontvangen de Baby Groente Tas 8x gratis in Purmerend. Andere ouders kunnen de tas tegen kostprijs bestellen. Ouders mogen zichzelf inschrijven op de website en kunnen zelf een startdatum kiezen.

Baby Groente Tas Local Food Festival

Het Baby Groente Tas LocaL Food Festival waar je ontdekt dat je in een voedselparadijs woont. Van verse kersen en komkommer tot koffie en koekjes, het wordt allemaal gemaakt bij jou om de hoek. Het festival vindt jaarlijks plaats, benieuwd wanneer? Check het via onderstaande knop.

Benieuwd wat we nog meer aan gezonde leefstijl doen? Neem een kijkje op deze pagina.

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen