Spurd fietstour vol verrassingen voor senioren

woensdag, 22 september, 2021

Sportcoaches van Spurd hebben een leuke fietstocht van ongeveer vijftien kilometer uitgezet door Purmerend, Beemster en omgeving. Woensdagochtend 22 september vertrekt onder begeleiding van Spurd gidsen het groepje fietsers vanaf station Purmerend bij het stadhuis voor een ontdekkingsreis van drie uur. Spurd houdt de fietsroute een verrassing en laat alleen weten dat Neck onderdeel is.

De fietstour heeft een stop voor een bezoekje aan de verrassingslocatie, waar men ook een kop koffie of thee kan drinken. Op de verrassingslocatie maken de fietsers kennis met een laagdrempelige beweegactiviteit. Wie mee wil fietsen is verplicht zich vooraf aan te melden via info@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur telefonisch via 0299 418 100. Spurd organiseert zeker vier keer per jaar een Spurd Special, afwisselend wandelen of fietsen. 

Fietsen is gezellig en gezond, voor de fietstour zijn de eigen (elektrische) fiets en zelfstandigheid nodig. Wie zich heeft aangemeld ontmoet woensdag 22 september de andere ‘doortrappers’ tussen 09.15 uur en 09.30 uur bij het stationsgebouw bij de fietstunnel. De groep bestaat uit maximaal 24 enigszins sportieve fietsende senioren.

Betalen voor de fietstour aan de gids kan bij voorkeur per PIN of contant voor vertrek op de verzamelplek bij het station, contant betalen graag gepast. De fietstour kost zes euro voor gids, bezoek en koffie/thee.