Baby Groente Tas Local Food Festival 2024

Publicatiedatum: 12 juni 2024

Woensdag 4 september is er het gratis toegankelijk Baby Groente Tas Local Food Festival 2024. Ouders en verzorgers van kinderen tot 4 jaar zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom op de speelweide van het Leeghwaterbad in Purmerend.

Eten uit de buurt

Het festival staat geheel in het teken van lokaal voedsel. Van koffie gebrand in Beemster tot verse kersen en komkommer, het is allemaal te vinden in de omgeving van Purmerend. Lokale groente is niet alleen lekker vers, maar ook beter voor het milieu. Als voedsel van dichtbij komt, scheelt dat de CO2 uitstoot van het vervoer. Het Baby Groente Tas Local Food Festival 2024 laat bezoekers en bezoekertjes gratis proeven en nieuwe smaken uit de buurt ontdekken.

Spelen en leren

Naast heel veel lekkers is er ook heel veel leuks te beleven. Kleintjes kunnen terecht in de peuterspeeltuin, meespelen bij leuke waterspelletjes en zich laten schminken. Ga samen op de foto of doe mee met yoga.

Bezoekers kunnen terecht voor veel informatie over voeding en opvoeding en meedoen aan activiteiten voor traktaties en lunchboxes.

 

Gratis toegang en de koffie staat klaar!

Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Kortom woensdag 4 september is er een heerlijk festival voor ouders en verzorgers én jonge kinderen, zonde om te missen!

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen