JeugdSportPas

De JeugdSportPas (JSP) biedt basisschoolleerlingen in Purmerend en Beemster elk schooljaar de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten. Een schooljaar bestaat uit 4 perioden waarin kinderen zonder de verplichting van een lidmaatschap en voordelig in elke periode een andere sport kunnen proberen

Lekker uitproberen

Het sportaanbod voor de JeugdSportPas is heel divers. Deelname aan de JeugdSportPas zorgt ervoor dat kinderen laagdrempelig kunnen kennismaken met een sport naar keuze. De ideale manier om kennis te maken met een sport als een kind nog niet weet welke sport hij/zij het leukst vindt. Het volledige aanbod per periode treft u op de aparte website van de JeugdSportPas. U komt hier door op de onderstaande link te klikken.

Aanmelden

Om je te kunnen aanmelden voor de kennismakingslessen maak je gratis een account aan.
Betaling van de kennismakingslessen via de Spurd-JeugdSportPas gaat via iDeal.

Ontdek je sport met de Spurd-JeugSportpas

Twijfel je nog over welke sport je wilt beoefenen? Meld je dan nu aan voor de JeugdSportPas! Kom net als Cas of Kim 5 lessen kennismaken met een sport die je leuk lijkt!

Kijkje bij alle sporten

  • "'Weidevenne is écht mijn wijk. Ik probeer te genieten van het leven en sporten is mijn passie. Dat ik deze dingen met elkaar kan combineren geeft mij veel energie!'."  

    Joeri Hamerling, Wijksportcoach Weidevenne

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties bieden maatschappelijke meerwaarde”  

    Jancor de Boer, directeur Spurd

  • "Met mijn enthousiasme kan ik mensen motiveren meer uit zichzelf te halen dan zij dachten dat mogelijk was."  

    Kevin Frelink, Wijksportcoach Overwhere/Wheermolen