Sport- en spelmateriaaluitleen: Sport-O-Theek

Spurd leent sport- en spelmateriaal voor binnen- en buitengebruik uit tegen een vergoeding. Te leen zijn onder meer: een opblaasbare hindernisbaan, verschillende kano's, ballen, oud-Hollandse spelletjes, marktkramen, tafeltennistafels, gatengoals, crossfietsen, een opblaasbare voetbalboarding en verschillende spring-/luchtkussens. 

Spurd leent sport- en spelmateriaal uit aan particulieren, ondernemingen en andere organisaties. Scholen en sportverenigingen in Purmerend krijgen per reservering twintig procent korting op de tarieven. Per reservering brengt Spurd € 10,00 administratiekosten in rekening. Betaling van de huurkosten kan in het kantoor van Spurd tijdens het reserveren of in de Sport-O-Theek bij het ophalen van de gereserveerde materialen. Betaling bij voorkeur met PIN, maar kan (bij voorkeur gepast) contant.

Tarieven en spelregels
* overzicht van de beschikbare sport- en spelmaterialen, inclusief tarieven (per dag) treft u onder deze pagina
* spelregels voor lenen sport- en spelmateriaal treft u onder deze pagina
 

Openingstijden Sport-O-Theek
Het gereserveerde sport- en spelmateriaal haalt u op in de Sport-O-Theek achter sporthal De Vaart, Koggenland 88A in de Purmer-Zuid. Het - alléén op afspraak - ophalen en terugbrengen van het materiaal kan op werkdagen tussen 11.00 uur en 11.15 uur én tussen 15.30 uur en 16.30 uur. Om sport- en spelmateriaal mee te krijgen is als legitimatiebewijs een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart noodzakelijk.

Vragen over het sport- en spelmateriaal of de mogelijkheden van lenen?
Dat kan met een een e-mail  of bel maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur met (0299) 418 100.