Paranormaal- en Sieradenbeurs in De Beuk

zaterdag, 28 april, 2018

Locatie: Sportaccommodatie De Beuk
 

Paranormaalbeurs

 Op de Paraview Spirituele Paranormaal-beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn.

 

Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten. Tevens zijn er diverse lezingen die men gratis kan bijwonen.
 

 

zaterdag 28 april 12:00-17:30 en zondag 29 april 11:00 –17:30 uur.
Meer informatie op www.paraview.nl 

 

Sieradenbeurs

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden.

zaterdag 28 april 12:00-17:30 en zondag 29 april 11:00 –17:30 uur.
Meer informatie op www.sieradenbeurs.nl