Beroepsstage

Spurd heeft regelmatig als beroepsstage plaats bij de sportieve en beweegactiviteiten van (doordeweeks) BuurtSportWerk en (schoolvakanties) PurVak. Het zijn erkende stageplaatsen met een zogenoemd crebonummer met niveau. Crebo staat voor Centraal Register Beroepsopleidingen.

Beroepsstage voor het mbo
Aanmelden voor stageplaatsen in het schooljaar 2018-2019 is NIET meer MOGELIJK. 
Spurd is een erkend leerbedrijf voor het mbo en heeft regelmatig stageplaatsen ten behoeve van de opleiding Sport & Bewegen: 
* medewerk(st)er Sport en Recreatie -> niveau 2/crebo 25500
* coördinator buurt, onderwijs en sport -> niveau 4/crebo 25411
* coördinator sport, bewegen en gezondheid -> niveau 4/crebo 25413  
* sport- en bewegingsbegeleider -> niveau 3/crebo 25415 

De werkzaamheden tijdens de stage bestaan uit het assisteren bij sportstimulerende activiteiten zoals BuurtSportWerk en PurVak of het helpen organiseren van wedstrijden, toernooien of evenementen als de Buitenspeeldag en de Koningssportdag.

Als je een vraag hebt over stages, bel dan naar Spurd (0299 - 418 100) en vraag naar Rajco Mol of e-mail naar stages@spurd.nl.
Voor het schooljaar 2018-2019 zijn er geen stageplaatsen meer beschikbaar.
Aanmelden voor een stageplek in het schooljaar 2019-2020 kan vanaf mei 2019. 

 

Beroepsstage voor het hbo
Bij de sportstimulerende en bij de verenigingsondersteunende activiteiten van Spurd zijn regelmatig diverse beroeps- of afstudeerstages, zoals Sport, Management en Bewegen. De beroeps- of afstudeerstage varieert van het onderzoeken van mogelijkheden voor nieuwe sportactiviteiten voor specifieke doelgroepen tot het organiseren van evenementen.

Spurd heeft voor het schoolseizoen tot en met juli 2019 alleen stageplaatsen beschikbaar voor studenten ALO. Als je voor een stageplaats in aanmerking wilt komen, bel dan naar Spurd (0299 - 418 100) en vraag naar Lisette Bakker (niet op vrijdag) of stuur een e-mail naar stages@spurd.nl. Wie een hbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier. 

 

Maatschappelijke stageplek
Neem voor het vinden van een maatschappelijke stageplek contact op met de stagecoördinator van je school; Spurd heeft geen stageplaatsen meer in het kader van de maatschappelijke stage.