Beroepsstage

Spurd heeft regelmatig als beroepsstage plaats bij sportieve beweegactiviteiten: doordeweeks SpurdFun (voorheen BuurtSportWerk), in weekends bij sportverenigingen en in schoolvakanties PurVak. Het zijn erkende stageplaatsen met een zogenoemd Crebonummer (Crebo staat voor Centraal Register Beroepsopleidingen) met niveau.

Beroepsstage voor het mbo
Aanmelden voor stageplaatsen in het schooljaar 2019-2020 kan vanaf nu. 
Spurd is een erkend leerbedrijf voor het mbo en heeft regelmatig stageplaatsen ten behoeve van de opleiding Sport & Bewegen: 
* assistent dienstverlening en zorg -> niveau 1/crebo 25251
* medewerk(st)er Sport en Recreatie -> niveau 2/crebo 25500
* sport- en bewegingsbegeleider -> niveau 3/crebo 25415
* coördinator buurt, onderwijs en sport -> niveau 4/crebo 25411
* coördinator sport, bewegen en gezondheid -> niveau 4/crebo 25413  

Je stageperiode start 1 oktober 2019 en eindigt op 3 juli 2020.
 
De werkzaamheden tijdens de stage bestaan uit het assisteren bij sportstimulerende activiteiten zoals SpurdFun en PurVak, activiteiten voor peuters en bij evenementen; je bent verplicht een week mee te helpen bij de PurVak of het organiseren van wedstrijden, toernooien of evenementen als de BuitenSPEELdag.

Als je een vraag hebt over stages, bel dan naar Spurd (0299 - 418 100) en vraag naar Rajco Mol of e-mail naar stages@spurd.nl.
Wie een mbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier

Beroepsstage voor het hbo
Bij de sportstimulerende en bij de verenigingsondersteunende activiteiten van Spurd zijn regelmatig diverse beroeps- of afstudeerstages, zoals Sport, Management en Bewegen. De beroeps- of afstudeerstage varieert van het onderzoeken van mogelijkheden voor nieuwe sportactiviteiten voor specifieke doelgroepen tot het organiseren van evenementen.

Als je voor een stageplaats in aanmerking wilt komen, bel dan naar Spurd (0299 - 418 100) en vraag naar Femke Wit (maandag, woensdag en donderdag) of stuur een e-mail naar stages@spurd.nl. Wie een hbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier. 

 

Maatschappelijke stageplek
Neem voor het vinden van een maatschappelijke stageplek contact op met de stagecoördinator van je school; Spurd heeft geen stageplaatsen meer in het kader van de maatschappelijke stage.