Beroepsstage

Spurd heeft regelmatig als beroepsstage plaats bij de sportieve en beweegactiviteiten van (doordeweeks) BuurtSportWerk en (schoolvakanties) PurVak. Het zijn erkende stageplaatsen met een zogenoemd crebonummer met niveau. Crebo staat voor Centraal Register Beroepsopleidingen.

Beroepsstage voor het mbo
Spurd is een erkend leerbedrijf voor het mbo en heeft regelmatig stageplaatsen ten behoeve van de opleiding Sport & Bewegen: 
* medewerk(st)er Sport en Recreatie -> niveau 2/crebo 25500
* coördinator buurt, onderwijs en sport -> niveau 4/crebo 25411
* coördinator sport, bewegen en gezondheid -> niveau 4/crebo 25413  
* sport- en bewegingsbegeleider -> niveau 3/crebo 25415 

De werkzaamheden tijdens de stage bestaan uit het assisteren bij sportstimulerende activiteiten zoals BuurtSportWerk en PurVak of het helpen organiseren van wedstrijden, toernooien of evenementen als de Buitenspeeldag en de Koningssportdag.

Soms heeft Spurd ook andere stageplaatsen dan sport:
* medewerk(st)er facilitaire dienstverlening -> niveau 2/crebo 25499
* medewerk(st)er (financiële) administratie -> niveau 2/crebo 25149
* medewerk(st)er secretariaat en receptie -> niveau 2/crebo 25150

Wie een mbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier

In de periode maandag 3 tot en met vrijdag 21 juli 2017 zijn de gesprekken voorzien met mogelijke stagiairs MBO Sport en Bewegen.

Beroepsstage voor het hbo
Bij de sportstimulerende en bij de verenigingsondersteunende activiteiten van Spurd zijn regelmatig diverse beroeps- of afstudeerstages, zoals Sport, Management en Bewegen. De beroeps- of afstudeerstage varieert van het onderzoeken van mogelijkheden voor nieuwe sportactiviteiten voor specifieke doelgroepen tot het organiseren van evenementen.

Wie een hbo-beroepsstage wil doen bij Spurd meldt zich aan met het digitale formulier

Neem voor het vinden van een maatschappelijke stageplek contact op met de stagecoördinator van je school. Sinds 1 januari 2017 heeft Spurd geen stageplaats meer in het kader van de maatschappelijke stage.